دوره حرفه ای آموزش تهیه استیک

آموزش تخصصی و گام به گام استیک به صورت کاملا حرفه ای توسط مرکز آموزش فست فود سرآشپزان برتر. امروزه با تغییر ذائقه ی غذایی مردم، انواع کباب و استیک به یکی از پر طرفدار ترین غذا ها تبدیل شده است که البته نسبت به سایرین نیز قیمت بالاتری دارند و همچنین درست کردن و طبخ آن ها هم نیازمند مهارت و تجربه است تا بتوان گوشت را به شیوه ای اصولی مزه دار کرد و پخت تا مشتری از طعم و لطافت آن لذت کافی ببرد. معمولا اکثر افراد برای خوردن این غذا به رستوران یا فست فود ها مراجعه می کنند؛ پس می توان نتیجه گرفت که یکی از جذاب ترین آیتم ها در منوی غذایی چنین کسب و کار هایی استیک می باشد. از این رو هر مدیر رستورانی می داند که بهتر است این خوراک لذیذ را به منو اضافه کند و همچنین شخصی را نیز به آشپزخانه ی خود بیفزاید که تبحر کافی در پخت و سرو انواع استیک داشته باشد و بتواند انواع متفاوتی از آن را ( آبدار، پخته، کاملا پخته ) تهیه نماید. دوره آموزش استیک مخصوص کسانی است که می خواهند تخصص کافی در این زمینه به دست آورده و بعد در یک رستوران یا فست فود مشغول به کار شوند.
در کلاس های آموزشگاه سرآشپزان برتر شرکت نمایید، اگر:

  • آشپزی و طبخ انواع کباب و استیک، برای شما لذت بخش است.
  • می خواهید به صورت خصوصی یا در طی کارگاه های کوتاه مدت، به مهارت های آشپزی خود اضافه نمایید و زمان برای شما اهمیت زیادی دارد.
  • می خواهید از یکی از بهترین سرآشپز های ایرانی، نحوه ی پخت استیک را یاد بگیرید.
  • دوست دارید تجربه و تبحر لازم را برای تبدیل شدن به یک آشپز حرفه ای کسب نمایید.
  • به دنبال یافتن فرصت های شغلی بهتر در این زمینه ی کاری هستید. ( به دست آوردن شغل خوب در رستوران ها، کترینگ ها و هتل ها )

سرآشپز حسین صادقی، مدرس دوره آموزش استیک

در صورتی که در دوره های آموزشی مجموعه ی ما شرکت نمایید،  در کنار مربی با سابقه و خوش نام آشپزی و راه اندازی فست فود؛ حسین صادقی، از فرصت های بی نظیری برای یادگیری و کسب تجربه در زمینه ی آشپزی بهره مند خواهید شد. بدون شک برای این که حرفه ای شوید باید از حرفه ای ها بیاموزید و تجربیات درخشان فرد مدرس در حوزه ی آشپزی بسیار اهمیت دارد؛ لذا قبل از شرکت در دوره آموزش استیک حتما در مورد سوابق ایشان از ما سوال نمایید. در این دوره ی تخصصی تمامی نکات و فوت و فن های طبخ این غذای خاص و خوشمزه به شما آموزش داده خواهد شد و تمامی جزییات به صورت دقیق به شرکت کنندگان ارائه می گردد. لازم به ذکر است که شما می توانید به دو صورت در کلاس های آموزشگاه سرآشپزان برتر شرکت نمایید، کلاس های خصوصی و ورک شاپ های کوتاه مدت یک روزه. در هر دو صورت مطمئن باشید که تمامی نکاتی که برای پختن یک استیک به آن نیاز می باشد، به شما آموزش داده خواهد شد و مربی در تمام مدت جلسه در کنار شما و پاسخگوی سوالاتتان می باشد. لازم به ذکر است که شرکت در این کلاس ها محدودیت سنی ندارد و خانم ها و اقایان علاقمند می توانند برای ثبت نام از طریق شماره های موجود در این وب سایت با آموزشگاه سرآشپزان برتر تماس بگیرند.

مزایای دوره آموزش استیک

  • همکاری با مدرس اشپزی با سابقه
  • امکان برگزاری کلاس به صورت خصوصی بر اساس زمان و تاریخ دلخواه شرکت کننده
  • امکان شرکت در ورکشاپ های تخصصی، برای کسانی که دوست دارند در فضایی جمعی و شاد از آموزش ها بهره مند شوند.
  • امکان انجام تمامی مراحل فرایند پخت استیک به صورت عملی توسط شما
  • رفع اشکال درهمان جلسه توسط سراشپز حسین صادقی
  • آشنایی با فرهنگ غذایی ملل مختلف و آداب غذایی آن ها
  • کسب دانش کافی برای انتخاب و شناخت مواد اولیه ی مناسب
  • یادگیری انواع سس ها و نحوه ی سرو صحیح این غذا

در دوره آموزش استیک چه خواهید آموخت؟

شرکت کنندگان در این دوره می آموزند که :

  • چگونه با استفاده از ابزار های برش و چاقو های مخصوص، گوشت را در ابعاد مناسب برش بزنند. ( آموزش تخته کاری )
  • چگونه آن را به اصطلاح مرینیت کنند، به گونه ای که پس از پخت طعم دلپذیری داشته باشد. ( آشنایی با انواع رسپی های مزه دار کردن گوشت )
  • روش های پخت آن را نیز خواهند آموخت تا در نهایت غذایی با کیفیت و خوشمزه را به مشتریان ارائه دهند.
  • در دوره آموزش استیک، یاد می گیرند که چگونه سرعت عمل خود را در طبخ این غذا افزایش دهند.
  • چگونه با تزیین های زیبا، آن را سرو نمایند. ( آموزش گارنیش غذا و یادگیری سس های گرم با طعم های متنوع)
3/5 - (2 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *