تجهیزات رستوران

قیمت تجهیزات رستوران

خرید تجهیزات رستوران با کیفیت بالا و قیمت مناسب و راه اندازی رستوران با گروه سرآشپزان برتر با سالها سابقه موفق در زمینه خرید و راه اندازی تجهیزات رستوران.در مورد قیمت تجهیزات رستوران نمی توان قیمت مشخصی داد و هزینه آن بستگی به کیفیت و نوع تجهیزات درخواستی شما دارد که در این مورد مطمئن باشید که گروه سرآشپزان برتر تجهیزاتی باکیفیت و با قیمتی مناسب را برای شما تهیه خواهد کرد.

انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از:

  • تجهیزات آماده سازی رستوران

میز خمیر و وردنه – میز کباب کشی- گاری حمل بار و دیگ – میز دورچین- اره استخوان بر- دستگاه خمیر گیر و میکسر- خلال کن ( اسلایسر صنعتی )- میز سالاد بار – میز کار استیل- چرخ گوشت صنعتی

  • تجهیزات نگهداری رستوران

فریزر-گرمخانه شیشه ای ( ویترینی ) – یخچال صنعتی – گرمخانه غذا

  • تجهیزات پخت رستوران

تابه گردان- گریل و گریدل ( میکس ) -پاتیل خیساندن برنج – اجاق گاز صنعتی گرمکن دار- اجاق گاز رومیزی صنعتی-اجاق پلوپز زمینی- کباب پز تابشی صنعتی- دستگاه سرخ کن سیب زمینی – دم کن برنج

  • تجهیزات شست و شو رستوران

کابینت آبچکان – وان شستشوی استیل- ترولی آبچکان- کابینت دیواری-ماشین ظرفشویی صنعتی زانوسی- سینک ظرفشویی صنعتی

  • تجهیزات نشیمن و صندلی

تجهیزات پخت و پز.تجهیزات پخت و پز صنعتی برای موفقیت هر آشپزخانه ارائه دهنده خدمات غذایی لازم است.

راهنمای خرید تجهیزات رستوران

از کجا تجهیزات تخصصی رستوران را خریداری کنیم؟ اگر شما می خواهید یک کسب و کار در زمینه صنایع غذایی شروع کنید یا در حال حاضر رستوران دار هستید ، داشتن تجهیزات کاری خوب می تواند در کار شما تاثیر به سزایی داشته باشد.  یکی از بالاترین هزینه ها در زمینه راه اندازی رستوران می تواند هزینه تامین تجهیزات رستوران باشد، پس باید هوشمندانه آن را انتخاب کنید. درست است که هزینه خرید لوازم رستوران مهم است ولی باید هنگام خرید هزینه تعمیرات ، جایگزینی آن را هم در سال های آینده نظر بگیرید.

خرید و راه اندازی تجهیزات رستوران

برای اینکه مطمئن باشیم تجهیزات رستوران شما در آینده عملکرد خوبی دارند ما هنگام خرید نکات زیر را مد نظر قرار می دهیم:

  • لوگو NSF به این معنا که وسیله برای استفاده در آشپزخانه های صنعتی مناسب است.
  • آن چیزی را که لازم دارید می خریم: ابتدا منوی غذاییتان را مشخص می کنیم، با توجه به منویتان چیزهایی که لازم دارید را تهیه می کنیم. مثلا کل هزینه یتان را برای خرید یک اجاق بزرگ که فقط روزی یک بار استفاده می شود نمی گذاریم. تخمین می زنیم که چه مقدار خروجی ای از هر دستگاهی که می خریم لازم دارید و سایز آن را درست انتخاب می کنیم.خرید یک دستگاه کوچک باعث می شود مشتری منتظر بماند و عصبی بشود و خرید دستگاه بزرگ آن هم هزینه ی بالایی دارد و هزینه مصرف انرژی آن هم بالاتر است.
  • درمورد گارانتی آن اطلاعات کسب می کنیم:قبل از اینکه پولتان را برای خرید تجهیزات رستوران سرمایه گذاری کنید، در مورد اینکه سازنده آن چه مقدار پشتیبانی می کند تحقیق می کنیم.
  • قبل از تحویل به خوبی دستگاه ها را بررسی می نماییم: قبل از اینکه رسید تحویل را امضا کنید حتما دستگاه را امتحان می کنیم. ممکن است محصولات طی حمل شدن آسیب دیده باشند
  • هزینه های بلند مدت را در نظر می گیریم: وقتی می خواهیم تجهیزات رستورانی بخریم به برچسب مصرف انرژی آن توجه خواهیم کرد ، مثلا در تابستان یخچال باید بیشتر کار کند تا بتواند یخ را خوب نگه دارد ، به همین خاطر میزان مصرف انرژی باعث می شود که هزینه های شما پایین بیاید.

جهت هرگونه مشاوره در مورد خرید و راه اندازی تجهیزات رستوران با گروه سرآشپزان برتر تماس بگیرید.ارائه خدمات به شما عزیزان افتخار ماست.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *