سیب زمینی بلژیکی: آموزش، تجهیز و راه اندازیسرآشپزان برترشهریور 25, 1402مقدمه سیب زمینی بلژیکی یکی از محصولاتی است که در رستورانها بسیار مورد استفاده قرار ... ادامه مطلب
پیتزا اسلایسی: آموزش، تجهیز و راه اندازیسرآشپزان برترشهریور 24, 1402مقدمه در دنیای رستورانها، پیتزا به عنوان یکی از غذاهای محبوب و مورد علاقه مردم ... ادامه مطلب
مرغ سوخاری کیلویی: آموزش، تجهیز و راه اندازیسرآشپزان برترشهریور 22, 1402مقدمه در دنیای امروزی، رستورانها و کافهها به سرعت در حال گسترش هستند. یکی از ... ادامه مطلب
دوره آموزش فست فود حرفه ای در گرگانسرآشپزان برترتیر 14, 1401آموزش فست فود بصورت کاملا حرفه ای و تخصصی توسط گروه سرآشپزان برتر و سرآشپز ... ادامه مطلب