راه اندازی فود کورت

گروه فوق تخصصی راه اندازی فود کورت سرآشپزان برتر با ایده هایی نو.شروع کار مواد غذایی می تواند خیلی هیجان انگیز باشد ولی در عین حال خیلی چالش برانگیز است . علاوه بر اینکه مسئولیت های مختلفی دارد ، سرمایه گذاری در این بخش حیطه های وسیع تری نسبت به هر کار دیگری دارد. تحقیقات نشان داده که 60 % از آنهایی که رستوران باز کردند در یک سال اول شکست خوردند و 80% آنها در 5 سال اول شکست خوردند. فودکورت ها نوع جدیدی از رستورانهای واقع شده در مراکز خرید و فروشگاهها و فرودگاههاهستند که معمولا فست فود می فروشند.

برای اینکه اطمینان خاطر داشته باشید که در این صنعت رقابتی شانس موفقیت را به دست می آورید با راهکارهای ما همراه باشید تابه شما مراحل فنی و تخصصی راه اندازی فودکورترا بگوییم

گروه سرآشپزان برتر سالهاست که در زمینه راه اندازی فود کورت ، راه اندازی رستوران ، فست فود و رستوران های زنجیره ای در مراکز خرید به مشاوره می پردازد. ما با آگاهی از قوانین مربوط به فود کورت به شما راهنمایی های لازم را می دهیم.نحوه ثبت نام و اخذ مجوزهای قانونی تاسیس فودکارت را به ما محول نمایید.

مراحل راه اندازی فود کورت

فودکورت ها باید در جاهایی باشند که محل رفت و آمد مردم باشد به این معنا که مردم در آنجا تجمع می کنند یا از آنجا عبور می کنند. ما قبل از سرمایه گذاری برای شما ملک را کارشناسی می نماییم و برآورد هزینه راه اندازی فود کورت را قبل ازشروع کار مشخص می نماییم.

فود کورت ها مولد هستند ولی به روش دیگری . معمولا بیشترین حجم ترافیک کاری را در طول زمان خورد و خوراک دارند، وقتی که مردم احساس می کنند زمان خوردن است. نباید به فود کورت به عنوان عامل جذب برای یک فروشگاه یا مرکز خرید نگاه کرد . چون که فودکورت ها بیشترین جذب را زمان نهار و شام برای مردم دارند ، و در غیر اینصورت جذب برای پاساژ و مرکز خرید ندارندنشیمن و صندلی ها مساله ای مهمی است برای زمان های شلوغی، اگر جای نشستن در زمان های شلوغی کافی نباشد فروش پایین می آید

راه اندازی فودکورت

در فاز های اولیه راه اندازی یک مرکز خرید فودت کورت ها نباید قرار داده بشوند. چون فروش در دو سه سال اول راه اندازی یک مرکز خرید پایین است و فودکورت جواب نمی دهد. مشاوره جهت زمان بندی اصولی جهت افتتاحیه فودکورت را به ما محول نمایید نه تنها که یک نام خوب بلکه مواد غذایی و کیفیت آن در مشهور شدن فودکورت تاثیربه سزایی دارد. ما نام و لوگو را مطابق با اصول و قوانین مجامع صنفی اماکن برایتان بر میگزینیم

تنوع غذایی (بیش از یک نوع غذا خاص) مثلا بیف، مرغ، پیتزا، مدیترانه ای، مکزیکی و … برای فودکورت ها کمتر جواب می دهد ، مگر در پایین شهر. وقتی اینطور باشد افراد تحت تاثیر قرار می گیرند و حذف می شود.منو ی غذایی منطبق با ذائقه ی مشتریان و آنالیز غذاها و تعیین قیمت طبق تجارب گروه سرآشپزان برتر برایتان انجاممی گردد

تمیزی محیط فودکورت اولین حرف را می زند. فودکورت ها در اولین نگاه یک مشتری باید به چشم یک رستوران به نظر بیاید، اگر کثیف و به هم ریخته به نظر بیاد مشتری ها می روند.

نمای ظاهری فودکورت ها بسیار مهم است. درختان و درختچه ها می توانند محیط را دل انگیزتر بکنند ، شاید مشتری این نشانه ها را نبیند و کم توجه یکند ولی در کل فضا را دلنشین تر می کند. طراحیدکوراسیون باکمترین هزینه توسط متخصصان گروه سرآشپزان برتر برایتان انجام میشود.

جهت مشاوره راه اندازی فود کورت با ما تماس حاصل نمایید

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *