راه اندازی رستوران در شیراز


راه اندازی رستوران در شیراز بصورت کاملا حرفه ای و تخصصی از صفر تا صد توسط گروه سرآشپزان برتر. یکی از دغدغه های اصلی کسانی که قصد دایر نمودن یک رستوران را دارند، مربوط به انتخاب شهر، منطقه و مکان مناسب برای این کسب و کار می باشد. به طور پیش فرض افراد، منطقه ای را که با آن آشنایی بیشتری دارند و یا شهری را که در آن زندگی می کنند، انتخاب می نمایند اما آیا اگر در این گزینش موارد مهم تر و گزینه های بیشتری مد نظر قرار گیرد، روند سود آوری اقتصادی و کسب محبوبیت با سرعت بیشتری سپری نخواهد شد؟

به نظر شما شهر انتخابی برای راه اندازی رستوران تا چه حد در موفقیت و شناخته شدن آن موثر است؟

در این مقاله از سری مقالات سایت گروه سرآشپزان برتر، به طور اختصاصی به بررسی فعالیت کسب و کار در شهر شیراز خواهیم پرداخت.

سرآشپزان برتر، راهنما و همراه شما در تمامی مراحل راه اندازی رستوران

اگر شما به عنوان یک سرمایه دار و مدیر، می خواهید تغییر شگرفی در وضعیت کاری خود ایجاد نمایید و کسب و کار تازه ای را در قالب رستوران داری آغاز کنید، اگر می خواهید که در این زمینه ی شغلی تبدیل به یک برند محبوب شوید و با ارائه ی منوی غذایی متفاوت و تنوع و کیفیت های بی نظیری از غذا ها و نوشیدنی های مورد علاقه ی مشتریان جایگاه خاصی در ذهن مخاطبان به دست آورید، اگر می خواهید که با توجه به اصول و قوانین مصوب و تعیین شده در حوزه ی بیزینس، میزان فروش خود را نسبت به سایر رقبای فعال در حوزه ی کاریتان، گسترش دهید؛ مطالعه ی تمامی مقالات منتشر شده در سایت گروه سر آشپزان برتر را به شما عزیزان پیشنهاد می نماییم.

راه اندازی رستوران

شهر شیراز، انتخابی عالی برای راه اندازی رستوران

به نظر شما چرا ما اعتقاد داریم که استان فارس و این شهر بی نظیر یکی از انتخاب های بسیار عالی برای راه اندازی چنین بیزینسی است؟

برخورداری از چه ویژگی هایی بر جذب مشتریان زیاد و مخاطبان بیشتر، تاثیر گذار می باشند؟

اگر توجه کنید این شهر با قرار گیری در یک منطقه ی جغرافیایی خاص در مرکز ایران، دارای ویژگی های جالبی است که اگر یک فرد سرمایه گذار به این خصوصیات توجه داشته باشد، می تواند به راحتی تشخیص دهد که یکی از بهترین شهر ها برای راه اندازی رستوران را پیش روی خود دارد. شیراز با برخورداری از آب و هوای خاص خود در فصول مختلف سال، جاذبه های فرهنگی و تاریخی و داشتن مناطق ییلاقی بسیار دل انگیز یکی از توریست پذیر ترین شهر های ایران است. همچنین بسیار واضح است که قرار داشتن آرامگاه حافظ و سعدی و شعرای نامی در این منطقه ی جغرافیایی باعث جذب تعداد زیادی از افراد از سراسر ایران و جهان به این خطه ی زیبا شده است. راه اندازی رستوران در شهری که نام و آوازه اش در فرهنگ و ادب فارسی زبانزد خاص و عام است و همچنین با جاذبه های تاریخی و معماری بی نظیر خود نظیر عمارت های بسیار زیبا، باغ ارم شیراز، باغ جهانگشا، باغ جهان نما، باغ نارنجستان قوام، تخت جمشید و آتشکده پاسارگاد و ….. توانسته است توجه همگان را به خود جلب کند، یک انتخاب بسیار موفق خواهد بود. همچنین به دلیل قرار گیری آرامگاه، زیارتگاه و حرم مطهر شاهچراغ در این منطقه ی جغرافیایی، این شهر پذیرای تعدای از زائران از مناطق مختلف نیز می باشد؛ بنابراین در صورتی که شما به عنوان یک سرمایه گذار با در نظر گرفتن ویژگی های مذهبی، هنری و ادبی و تاریخی شهر شیراز اقدام به راه اندازی رستوران در این منطقه نمایید، یکی از بهترین گزینه ها را انتخاب نموده اید.

راه اندازی رستوران در شیراز

مراحل راه اندازی رستوران در شهر شیراز

بدون شک این کار نیز همانند هر کاری دیگری باید به جهت کسب بهترین نتیجه از قوانین و اصول و مراحل خاصی تبعیت نماید. اگر در خصوص چنین اقدامی از مشاوره های گروه سرآشپزان برتر استفاده نمایید، قبل از هر چیز ما را مفتخر به همکاری با خود کرده اید و در ادامه از راهنمایی های مشاوران و کارشناسان ما نیز برخوردار خواهید شد و البته از تجارب و اطلاعاتی که در طی سالیان طولانی از طریق تجربه و به کار گیری دانش تئوری در خصوص راه اندازی رستوران کسب و اندوخته شده اند. در ادامه مهم ترین مراحل لازم در این زمینه ذکر شده اند:

  • تعیین طرح توجیهی با توجه به درجه کیفی رستوران ( از یک تا پنج ستاره )
  • تعیین نوع امکانات لازم برای این فضا ( و سپس تخمین هزینه های ناشی از تاسیس، خرید تجهیزات آشپزخانه، خرید تجهیزات دکوراسیون و سالن و …. )
  • تعیین منوی غذایی ( تنوع، سطح کیفی و قیمتی غذا ها و نوشیدنی های قابل سرو )
  • مشخص نمودن بهترین مکان برای راه اندازی رستوران در شهر شیراز ( از لحاظ شلوغی، کیفیت و سطح فرهنگی و اقتصادی منطقه ی جغرافیایی، متراژ فضای داخلی و محیط لازم برای برپایی این کسب و کار )
  • تعیین نام منحصر بفرد و طراحی لوگو و علامت تجاری
  • تعیین استراتژی های برند سازی، بازاریابی و تبلیغاتی به منظور معرفی بیزینس به عموم مردم
  • تعیین تعداد پرسنل لازم برای فعالیت در رستوران و هزینه های مرتبط با استخدام و آموزش آنان

+ There are no comments

Add yours