راه اندازی رستوران در شهر اصفهان


راه اندازی فست فود در اصفهان بصورت کاملا حرفه ای و تخصصی از صفر تا صد توسط گروه سرآشپزان برتر. اصفهان به عنوان یکی از زیبا ترین، توریست پذیر ترین و تاریخی ترین شهر های ایران انتخابی خوب برای برپایی یک کسب و کار است اما بسیار مهم می باشد که می خواهید چه بیزینسی را آغاز نمایید. بر اساس نوع کاری که قصد راه اندازی آن را دارید، باید ظرفیت های این شهر را بشناسید و در مورد مناطق مختلف آن، سطح اقتصادی مردم آن ناحیه، میزان نیازشان به کسب و کار انتخابی شما، تعداد رقبای فعال خود در آن منطقه و ….. اطلاعات لازم را کسب نمایید. اگر هدف شما راه اندازی رستوران در شهر اصفهان باشد، گروه سرآشپزان برتر با برخورداری از سال ها سابقه و تجربه ی مفید در این زمینه می تواند راهنما و مشاور شما عزیزان در تمامی مراحل این پروسه  باشد. با ما در ادامه ی این مقاله همراه باشید.

کسب اطلاعات بیشتر در مورد جغرافیا و مناطق شهری شهر اصفهان

یک راهنمایی کلی و در عین حال کاربردی این است که شما در مورد مکان ها و خیابان ها و مناطق بسیار پر رفت و آمد و پر طرفدار این شهر آگاهی کافی داشته باشید. با تکیه بر نظرات و اظهارات ساکنین و کاسبین مناطق می توانید به این اطلاعات برسید و بفهمید که راه اندازی رستوران در کدامین موقعیت شهری می تواند توجه رهگذران بیشتری را به کسب و کارتان جلب کند و هر یک از آن ها به عنوان یک مشتری جذب شوند؛ برای مثال اگر بیزینس خود را در نزدیکی مراکز خرید یا مراکز تفریحی شهر اصفهان برپا نمایید بدون شک خانواده ها بخش اعظم مشتریان کسب و کار شما خواهند بود؛ زیرا هر شخصی پس از مدتی گشتن برای خرید کردن و یا تفریح، احساس گرسنگی خواهد کرد و چه بهتر که یک رستوران مناسب را در نزدیکی خویش پیدا کند و چه بهتر که گزینه ی انتخابی اش، رستوران شما باشد.

راه اندازی رستوران در اصفهان

یک نکته ی مهم برای جذب مشتری بیشتر،  در پروژه ی راه اندازی رستوران در شهر اصفهان

رعایت کردن و در نظر گرفتن برخی نکات به ظاهر جزیی می تواند باعث سهولت مسیر رسیدن به موفقثت کسب و کارتان شود. از اهمیت انتخاب صحیح مکان برپایی رستوران هر چه بگوییم کم گفته ایم؛ شما می توانید حدس بزنید که اگر محلی که بیزینس شما در آن جا دایر شده است به جاذبه های تاریخی این شهر نزدیک باشد، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ قطعا در فصول مختلف تعداد زیادی از گردشگران و توریست های ایرانی و خارجی مهمان رستوران شما خواهند بود؛ البته اگر به میزان کافی از لحاظ کیفیت غذایی، دکوراسیون و …. برای آنان جذاب باشید. شهر اصفهان با دارا بودن مکان های تاریخی بسیار زیبا و دیدنی و جاذبه های گردشگری فراوان نظیر سی و سه پل، مدرسه چهارباغ، هتل شاه عباس، بازار قیصریه، پل شهرستان، انگورستان ملک، میدان نقش جهان، عمارت عالی قاپو، کاخ چهلستون، کاخ هشت بهشت، زاینده رود، پل خواجو، کلیسا و موزه وانک، منارجنبان و …. سالانه میزبان تعداد زیادی از گردشگران می باشد و شما به عنوان یک سرمایه گزار به منظور راه اندازی رستوران در اصفهان با اندکی تحقیق و بررسی و مشاوره با کارشناسان مجموعه ی سرآشپزان برتر می تواند روش هایی را بیابید که بتوانید از طریق آن ها جمعیت زیاد نوریست های این منطقه را به بیزینس خود دعوت نمایید.

کسب آگاهی کافی از مراحل راه اندازی رستوران

  • ابتدا مشخص نمایید که قصد دارید یک رستوران با چه سطحی از درجه ی کیفی ( از یک ستاره الی پنج ستاره )، دایر نمایید. توجه داشته باشید که درجه ی کیفی مجموعه ای از موارد مختلف می باشد؛ برای مثال کیفیت سرویس دهی ، رعایت نمودن بهداشت ، شیوه مشتری مداری حرفه ای ، سطح کیفی طبخ و سرو غذا ها، سطح قیمت گزینه های موجود در منو و … )
  • جمعیت شهر اصفهان را در نظر بگیرید؛ همانطور که در ابتدای این مقاله از سری مقالات تخصصی سایت گروه سرآشپزان برتر ذکر شد، منطقه و ناحیه ی شهری که برای برپایی کسب و کار خود انتخاب می نمایید، باید از لحاظ میزان جمعیت و همچنین میزان پذیرا بودن و ظرفیت داشتن اهالی آن ( برای استقبال از بیزینس شما ) مورد بررسی دقیق قرار بگیرد. در این راستا توجه به اینکه مکان انتخابی شما برای راه اندازی رستوران در چه نقطه ای از شهر اصفهان (بالا شهر ، مرکز شهر ، پایین شهر ، حومه شهر و …) واقع شده نیز، می تواند بر میزان مشتریان تاثیر داشته باشد.
  • هزینه های سرمایه گذاری اولیه را در نظر بگیرید و در خصوص هر یک از موارد (هزینه ی اجاره یا خرید ملک، خرید ماشین آلات و تجهیزات صنعتی آشپزخانه، دکور و تاسیسات، هزینه مرتبط با مشاوره ، هزینه های مربطو به استخدام سرآشپز و پرسنل و …. ) به طور دقیق تحقیق کنید و یا از طریق مشاوره با کارشناسان مجموعه ی ما در مدت زمان کمتری به پاسخ صحیح سوالات خود در مورد مراحل راه اندازی رستوران در اصفهان دست یابید.

+ There are no comments

Add yours