دوره حرفه ای آموزش تهیه سوخاری


دوره حرفه ای آموزش تهیه سوخاری

آموزش تخصصی و گام به گام سوخاری به صورت کاملا حرفه ای توسط مرکز آموزش فست فود سرآشپزان برتر. یکی از دوره های آموزشی آموزشگاه سرآشپزان برتر، دوره آموزش سوخاری می باشد که همانطور که از نامش پیداست به نحوه ی مزه دار کردن و پخت مرغ سوخاری مربوط می شود. با یک بررسی اجمالی می توان فهمید که این غذا یکی از پر طرفدارترین سفارشات مشتریان فست فود هاست و بدیهی است که شما به عنوان یک آشپز ماهر یا به عنوان کسی که می خواهید در بخش آشپزخانه ی رستوران یا فست فود مشغول به کار شوید، باید از مهارت لازم برای طبخ آن بهره مند باشید و بتوانید مرغ سوخاری را با طعم و مزه عالی آماده نمایید. با توجه به این که نسبت به گذشته، ابزار ها و دستگاه های جدید تر و پیشرفته تری در آشپزخانه های صنعتی وجود دارد، شما باید نحوه ی کار کردن و استفاده از آن ها را نیز بیاموزید. در دوره آموزش سوخاری خواهید توانست که از تک تک دستگاه های کاربردی برای آماده سازی و طبخ این غذای خوشمزه استفاده نمایید و در واقع تجربه ی استفاده از آن را داشته باشید. دستگاه ها و تجهیزات ویژه و مخصوص این کار، باعث می‌شوند که این غذا طعم خاصی داشته باشد و یکی از ضروریات آماده سازی مرغ به روش سوخاری یا کنتاکی می باشند.

دوره های تخصصی فست فود در آموزشگاه سرآشپزان برتر

 همانطور که گفتیم دوره آموزش سوخاری یکی از بخش های مهم دوره ی فست فود در آموزشگاه ما می باشد و در این مقاله می خواهیم برخی از مهم ترین موارد را به شما یادآور شویم که قطعا در انتخاب موسسه ی ما توسط شما نقش خواهند داشت:

  • بهره مندی از به روز ترین تجهیزات، دستگاه ها و وسایل آشپزی: دوره های مذکور در محیطی شبیه سازی شده با اشپزخانه های حرفه ای برگزار می گردد و طبیعتا از این طریق، شرکت کنندگان می توانند مهارت های عملی خود را افزایش دهند.
  • بهره‌گیری از اساتید مجرب: ضرورت همکاری با اساتید حرفه ای همچون سرآشپزحسین صادقی بر ما پوشیده نیست و سعی داشته ایم که بدین وسیله از تجربه های ارزشمند ایشان استفاده نماییم و مجموعه ای از آموزش های حرفه ای را در دوره آموزش سوخاری به علاقمندان ارائه دهیم.
  • مهم ترین هدف آموزشگاه سرآشپزان برتر، افزایش دادن سطح کیفیت یادگیری و عملکردی نیروهای انسانی شاغل در حوزه ی فعالیت رستوران و فست فود هاست که تحقق این امر به ایجاد کارآفرینی و اشتغال زایی بیشتر نیز منجر شده است.

در دوره آموزش مرغ سوخاری چه مواردی آموزش داده می شود؟

  • آشنایی با خواص و ویژگی های مواد اولیه ( مرغ، طعم دهنده ها و ادویه جات )
  •  نحوه ی تکه کردن و تقسیم بندی اجزای مختلف مرغ به گونه ای که مناسب برای این غذا باشد.
  • آشنایی با تفاوت های مرغ نرمال، اسپایسی، فیله، ناگت، رگولار، چیکن استریپس، هات وینگز و …
  • روش های متنوع مزه دار کردن
  • اشنایی با موادی که برای خوشمزه تر نمودن و ایجاد روکش سوخاری استفاده می شوند. ( مثل انواع آرد  و پودر ها)
  • آموزش سرخ کردن و طبخ مرغ و مدت زمان لازم برای مغزپخت شدن و برشته شدن آن.
  • نحوه ی کار با ابزار ها و دستگاه های مربوط به مرحله ی پخت.
  • اشنایی با نحوه ی سرو این غذا در سالن
  • آموزش بسته بندی در جعبه ی مخصوص جهت سفارشات بیرون بر

شرایط کلاس های آموزش مرغ سوخاری چیست؟

  • شرکت در این جلسات محدودیت سنی ندارد.
  • شرکت در این کلاس ها محدودیت جنسیتی ندارد.
  • لازم نیست که افراد، وسیله، ابزار یا مواد اولیه ای را با خود به کلاس بیاورند.
  • تمامی آموزش ها هم به صورت تئوری و هم به صورت عملی ارائه خواهند شد.
  • دوره آموزش سوخاری به صورت ورکشاپ و کلاس خصوصی برگزار می گردد و هر یک از علاقمندان می تواند بر اساس تمایل و ترجیح خود یکی از این دو شیوه را انتخاب کند.
  • این دوره فقط شامل آماده سازی و طبخ مرغ نیست، بلکه آموزش های لازم مربوط به سایر غذا های سوخاری نظیر پیاز حلقه ای، قارچ، سیب زمینی و سایر سبزیجات نیز ارائه خواهد شد.
  • دقت داشته باشید که استفاده از همان دستگاه‌های مورد استفاده در فست فود های پیشرفته، باعث می‌شود شرکت‌کنندگان در یک محیط واقعی و عملی به کسب مهارت پرداخته و فوت و فن کار را یاد بگیرند.
  • دوره آموزش سوخاری به صورت خصوصی برای افراد شاغل و کسانی که می خواهند در مدت زمان کمتر و با کیفیت بسیار عالی از آموزش های اختصاصی بهره مند شوند، بسیار مفید می باشد.
  • همچنین آموزشگاه سرآشپزان برتر در پایان دوره بر اساس نحوه ی عملکرد و رتبه ی شرکت‌کنندگان، افراد واجد شرایط را به فست فودهای معتبر معرفی خواهد کرد تا از این طریق یک فرصت شغلی ویژه برای آنان فراهم گردد.

+ There are no comments

Add yours