راه اندازی کافی شاپ

راه اندازی کافی شاپ در اصفهان بصورت کاملا حرفه ای و تخصصی از صفر تا صد توسط گروه سرآشپزان برتر. کسانی که حتی برای یکبار به اصفهان سفر کرده اند و حال و هوای این شهر زیبا را از نزدیک دیده اند، به خوبی می دانند که مردم این خطه تا چه حد مهمان نواز و خوش مشرب هستند و از صفای شب های این شهر هر چه بگوییم کم گفته ایم. کافه های این منطقه از جمله شلوغ ترین و جذاب ترین محیط هایی هستند که در اغلب اوقات روز میزبان جوانان خوش ذوق و سایر مشتریان می باشند. اگر شما به عنوان یک سرمایه گذار قصد راه اندازی کافی شاپ در اصفهان را داشته باشید، اولین حدس ما این است که حتما خودتان نیز تجربه ی شب نشینی های دل انگیز در این شهر تاریخی و توریستی را داشته اید و خیلی خوب می دانید که این منطقه ظرفیت های بسیاری برای مشاغل این چنینی دارد. اغلب ما وقتی به کافه مراجعه می کنیم، از بسیاری از المان هایی که در طراحی آن به کار رفته است لذت می بریم و همچنین ممکن است نقص هایی نیز پیدا کنیم؛ پس آن چه که از نظر شما ایراد محسوب می شود دقیقا یک راهنما برای آغاز کار شماست و نباید در بیزینس شما وجود داشته باشد. بر این اساس برای راه اندازی کافی شاپ در شهر اصفهان می توانید به تجربه های خود، تجربه های دیگران و البته مشاوره و راهنمایی های متخصصان فعال در گروه سرآشپزان برتر تکیه کنید.

درجه ی کیفی کافی شاپ چیست؟

در راستای کاهش دادن و به حداقل رسانی هر گونه ایراد و نقص در کسب و کارتان، باید به مواردی توجه داشته باشید که در نهایت منجر به تعیین درجه ی کیفی ( بر حسب ستاره و بر اساس شاخص های بین المللی ) خواهد شد، به این معنا که کسب و کار شما در چه سطحی قرار دارد و البته برای تعیین کردن این مورد نیاز به بررسی عوامل مختلفی می باشد.

  • کیفیت سرویس دهی کافی شاپ شما چگونه خواهد بود؟
  • برای مشتری مداری بیشتر و کامل تر چهنکاتی را مد نظر قرار داده اید و چه برنامه ای دارید؟
  • سطح کیفی بهداشت و نظافت محیط، پرسنل و طبخ غذا ها و خوراکی ها چگونه است؟
  • از چه نوع محصولات غذایی در کافه ی شما استفاده خواهد شد و آیا به قشر خاصی تعلق دارید؟ ( برای مثال کافی شاپ هایی که محصولات غذایی مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان را سرو می کنند )
  • قیمت های موجود در منوی غذایی و نوشیدنی ها به چه صورت می باشد؟

عوامل موثر بر تعیین درجه کیفی در پروسه ی راه اندازی کافی شاپ در اصفهان

توجه به این موارد تنها مختص زمانی نیست که شما بخواهید کسب و کارتان را در این شهر دایر نمایید، بلکه بدون محدودیت جغرافیایی به طور کلی مهم است که به منظور فعالیت در این زمینه به نکاتی که در ادامه ذکر کرده ایم توجه داشته باشید؛ زیرا به طور مستقیم در تعیین درجه ی کیفی کافه ی شما تاثیر خواهند داشت.

  • اصفهان ( به عنوان شهر انتخابی برای راه اندازی کافی شاپ ) به چه میزان جمعیت دارد، منطقه ی انتخابی شما چه ویژگی هایی دارد و در کدام بخش این شهر واقع شده است؟
  • سطح فرهنگی و اقتصادی مردم ساکن در آن ناحیه چگونه است؟
  • میزان نیاز ساکنین به راه اندازی یک کافه ی جدید در محله یشان چقدر است؟
  • مشتریان شما چه انتظاری از کسب و کار شما خواهند داشت و با افزودن چه ویژگی هایی و توجه به چه نکاتی می توانید نظر آن ها را جلب کنید؟
  • در همان منطقه از شهر اصفهان چند کافی شاپ دیگر مشغول به فعالیت هستند و میزان استقبال از آن ها به چه صورت است؟
  • تا چه حد از مخاطبان خود شناخت دارید ( در واقع مشتریان اصلی بیزینس شما از چه قشر و گروهی هستند؟ برای مثال شما با راه اندازی کافی شاپ هنری در یک منطقه میزان زیادی از علاقمندان به هنر، موسقی، سینما و …. را جذب خواهید کرد، در ابتدای پروسه ی انجام این کار باید شناخت دقیقی از هدف خود داشته باشید و بدانید که دقیقا کدام قشر هدف شماست تا با به کارگیری برخی از عناصر مرتبط و جذاب آن ها را به سمت بیزینس جدیدتان دعوت نمایید )
  • بودجه ی اولیه ی شما برای اجاره، رهن یا خرید ملک کافی شاپ، خرید تجهیزات آشپزخانه و بار گرم و سرد، تهیه وسایل مرتبط با چیدمان و دکوراسیون و ……. به چه میزان است؟
  • همچنین باید این نکته را در نظر داشته باشید و به طور کامل بررسی کنید که راه اندازی کافی شاپ در اصفهان تا چه حد برای شما توجیه اقتصادی خواهد داشت، صرف نظر از این که یک کافه در چه سطح و درجه ی کیفی قرار می گیرد، آغاز یا ادامه ی فعالیت در آن باید به گونه ای باشد که از لحاظ مالی برای فرد موسس سود آوری لازم را داشته باشد و همچنین بخش زیادی از نیازها و انتظارات مخاطبان و مشتریان را نیز تامین نماید.
Rate this post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *