گوجه فرنگی

وقتی دمای هوا در روزهای تابستانه بالا می رود ، خیلی گرم می شود و همه عرق می کنند و چسبناک میشوند .حالا که تابستان فصل گوجه فرنگی است ، ما ایدههای غذایی جالب برای شما داریم .

ذرت، گوجه فرنگی ، سالاد آووکادو ( مطابق تصویر بالا)

ذرت مخلوط شده با پنیر خامه ای ماتسرلا ، قاچهای ضخیم آووکادو و یک چاشنی لیمویی – این سالاد را برای ما درست می کند

Ina Garten’s Gazpacho

من این سوپ سرد را در روزهای تابستانی گرم دو بار در روز سرو می کنم .و هر چه که داخل یخچال خنک تر بشود عطر و طعمش بهتر می شود .

DIY Bruschetta

نان خود را داخل توستر بگذارید ، یا همان موقع که از پلاستیکش بیرون آوردید آن را برش بدهید. بعد همراه میگو پخته شده یا گوشتگاو و پنیر براییک شام سبک بخورید

ساندویچ با گوجه فرنگی، موزارالا ،؛ پستو ، سس گوجه فرنگی

پایه ی این ساندویچ ساده ،نان ایتالیایی که باروغن زیتون درست می شود ، است .با برش های ضخیم گوجه فرنگی، پنیر و هر چقدر که پستو لازم بود .

سالاد به گوجه فرنگی های گیلاسی شکل

وقتی شما برش های به این بزرگی پیاز را داخل این سالاد می بینید حتما با خودتان می گویید که کودک من اصلا نمی خورد یک همچنین چیزی را یا حتی خودمم نمی خورم .ولی وقتی بزرگ می برید می بینید که آنها بر می دارند و می خورند

گوجه فرنگی، هندوانه، ریحان کبابی

یک مقدار مکعب های هندوانه ای آبدار به آن اضافه کنید و آن را به سیخ چوبی بزنید.

شیرینی های شیرین با گوجه فرنگی های بریده شده

دستها پایین، این صبحانه مورد علاقه تابستانی خود من است.مخلوطی از پنیر چدار با تکه های ضخیم گوجه فرنگی ، فقط یادتان نرود که رویش نمک بریزید.

رشته فرنگی لوله ای با سس گوجه فرنگی پخته نشده

فقط به این خاطر که آن داغ است به این معنا نیست که از پاستا خوشتان بیاید . این غذا خیلی سریع حاضر می شود و با سس گوجه فرنگی خامدرست میشود.

یک جور غلات است که از گندم کوبیده شده ، با میگو و پنیر سفید نمکی که از شیر بز درست می شود و گوجه فرنگی

این شام سرهمی در 5 دقیقه حاضر میشود و فقط باید گندمکوبیده شده در آب بخار پز بشود

یکنوع سالاد ایتالیایی که با ماهی و سبزیجات خرد شده و نان بهصورت شکم پر درستمی شود

این سالاد نانی کلاسیک با آب گوجه فرنگی درست میشود

منبع: http://blog.foodnetwork.com/fn-dish/2017/07/10-ways-to-eat-tomatoes-without-cooking-them/

Rate this post

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *