طراحی دکوراسیون داخلی فست فود

مراحل راه اندازی فست فود چگونه می باشد؟؟؟گروه فوق تخصصی سرآشپزان برتر در زمینه تجهیز و راه اندازی فست فود اینجا در کنار شما است تا به شما مشاوره و راهنمایی جهت راه اندازی فست فود و مراحل قانونی آن از صفر تا صد بدهد.

وارد شدن به بازار غذا  یک تصمیم بسیار چالش برانگیز است چرا که بسیاری از فست فود ها در 1 سال اول شکست خورده اند. اینکه چطور چیز هایی که در ذهن دارید به واقعیت تبدیل می شوند نیاز به بررسی و تحقیق و برنامه ریزی دارد. از آنجا که صنعت غذا بسیار رقابتی است باید قبل از راه اندازی فست فود به خوبی تحقیق کنید، بررسی کنید که چرا یک فست فود کارش به این خوبی گرفته و دیگری نه. شما باید کسب وکارتان را به روش درستی آغاز کنید باید از همه زیر و بم آن ازمالیات ها گرفته تا مجوزهای قانونی، بهداشتی، ایمنی را بدانید. با گروه سرآشپزان برتر همراه شوید تا به شما مشاوره های لازم جهت شروع موفق یک کسب و کار غذایی را بدهیم.

راه اندازی فست فود را از کجا و چگونه شروع کنیم؟

مواردی که قبل از افتتاح فست فود باید در نظر بگیرید

مدل تجاری فست فود ها به گونه ای است که اغلب غذا ها را به یک شیوه خاصی آماده می کنند مثلا همبرگر و یا ساندویچ سرد. چندین نکته را قبل از شروع به کار فست فود باید بدانید

نوع غذا

قبل از اینکه بخواهید فست فودی را افتتاح کنید یا بخواهید نمایندگی فست فودی را بگیرید اول باید به نوع غذایی که می خواهید سرو کنید بیاندیشید. البته که وقتی اسم فست فود می آید همه یاد همبرگر می افتند ولی می توانید ساندویج های سرد تازه با نان و سبزیجات تازه هم ارائه بدهید.

مکان

مکان فست فود را مد نظر قرار بدهید. موقعیت مکانی خیلی مهم است قبل از راه اندازی فست فود باید این نکته را در خاطر داشته باشید که مکان به شما می گوید که چه مقدار مشتری دارید. فست فود باید در جاهای پر تردد باشد، نزدیک فروشگاه ها، دانشگاه ها و در مراکز خرید

سرمایه

اینکه چقدر سرمایه برای راه اندازی فست فود لازم دارید و از کجا تامین خواهید کرد. برای اینکه بتوانید جذب سرمایه داشته باشید بهترین کار این است که برنامه ریزی طرح کسب و کارتان را از قبل بکنید اینکه نمایندگی می خواهید بزنید یا فست فود خودتان، اینکه چه چیز متفاوتی نسبت به بقیه ارائه می دهید که سودآوریتان را بالا ببرد.

قوانین لازم و مجوزهای لازم و سیاست های بهداشتی

دکوراسیون فست فود

مراحل راه اندازی یک فست فود

  • تدوین طرح کسب و کار : برآورد هزینه راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته، بازار هدف، اخذ تمامی مجوزهای لازم جهت راه اندازی فست فود
  • پیدا کردن یک محل مناسب برای فست فود
  • تامین هزینه های اولیه راه اندازی فست فود
  • خرید تمامی لوازم مورد نیاز ضروری: گاز و فر و سرخ کن و یخچال و میز و قفسه و صندوق دریافت پول.
  • استخدام و آموزش کارکنان : معمولا نیروها ی جوان به صورت نیمه وقت علاقه زیادی به کار در فست فود دارند
  • تبلیغات فست فود از طریق تبلیغات کاغذی، تلوزیونی. بهتر است مشارکت با سازمان ها و مدارس را در برنامه تبلیغاتی خود بگنجانید

جهت مشاوره مراحل قانونی راه اندازی فست فود و در کل خدمات راه اندازی فست فود با گروه سرآشپزان برتر تماس حاصل نمایید.

5/5 - (3 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *