مراحل راه اندازی فودکورت


آیا می خواهید یک فودکورت راه بیاندازید؟ اگر دنبال ایده ای برای بازگشایی فودکورت هستید، جای درستی را انتخاب کردید. شاید راه اندازی فودکورت ساده به نظر بیاید ولی کلی ریزه کاری دارد که باید بدانید.

تاریخچه فودکورت

در سال 1974 اولین فود کورت در نیو جرسی در یک مرکز خرید افتتاح گردید. این فودکورت یک محیط دلپذیر شد و بعد از آن در بقیه جاها گسترش یافت. کم کم  دانشکده ها و دانشگاه سالن غذاخوریشان را به طراحی فودکورتی نزدیک کردند، فرودگاه ها رستوران های خوشه ای را به شکل فودکورت در آوردند

راه اندازی فودکورت

تعریف فودکورت

فود کورت یک محل عمومی داخلی است که چندین تهیه کننده غذا در مجاورت یکدیگر، غذا ارائه می دهند.

فودکورت ها در فروشگاه ها ، پارکها ، فرودگاه ها وجود دارند.غذاهایی که توسط این تهیه کنندگان اغذیه آماده می شود یا در همان محل غذاخوری صرف می شود یا بیرون برده می شود که در اینصورت به جای اینکه با سینی غذا را ببرید با پک بسته بندی آن ها را خارج می کنید.

فود کورت ها یکی از انواع تجارتهای رستورانی می باشد که به سرعت هم در حال رشد است.با استفاده از نرم افزار ConceptDraw PRO می توانید نمودارهای راه اندازی فودکورت از نوشیدنی و غذاها تا برنامه ریزی در مورد دکوراسیون  و تبلیغات را انجام بدهید.

گروه سرآشپزان برتر با استفاده از نمونه های از پیش طراحی شده و نرم افزارهایی که دارای  کتابخانه هایی از اشیا از پیش طراحی شده هستند،و شما را قادر می سازند که هر نوع فودکورتی را در چند دقیقه طراحی کنید، در راه اندازی فود کورت شما را راهنمایی می کند.

راه اندازی فود کورت

دکوراسیون فودکورت

در دکوراسیون و فضای فود کورت ما ویژگی های زیر را برای داشتن یک محیطی عالی ارائه می دهیم

طراحی صندوق اخذ پول در فودکوذت

طراحی المانهایی که روی دیوار باید نصب گردد

طراحی سقف فود کورت

طراحی و الگوهای کف فودکورت

چیدمان صندلی ها و مدل آن

نورپردازی

طراحی و ساخت فودکورت استاندارد

جنبه هایی که لازم در هنگام طراحی پلان فودکورت مد نظر قرار دهید:

دستشویی :هر جا که بیش از 10 نفر مشغول صرف غذا باشند حتما دستشویی لازم است

باید کاملا بهداشتی و تمیز باشد ، فن تهویه داخل آن کار گذاشته شده باشد، در ها به صورت اتوماتیک بسته بشود و خوب بسته بشود، نورپردازی هاحداقل باید 20 فوت باشد و فاصله شمع از زمین بیش از 75 سانتی متر باشد

گروه فوق تخصصی سرآشپزان برتر مراحل راه اندازی فودکورت شما را به بهترین شکل ممکن از صفر تا صد انجام خواهد داد.با ما تماس حاصل فرمایید…

منبع: http://www.conceptdraw.com/How-To-Guide/food-court

امتیازدهی به ما:
4.9
  • رزومه کاری
  • تخصص پرسنل
  • کیفیت کار
  • رضایت مشتریان و پشتیبانی
  • مناسب بودن هزینه

+ There are no comments

Add yours