طراحی دکوراسیون داخلی رستوران

هزینه راه اندازی رستوران چقدر می باشد؟؟؟گروه فوق تخصصی سرآشپزان برتر در زمینه تجهیز و راه اندازی رستوران اینجا در کنار شما است تا به شما مشاوره جهت راه اندازی رستوران و هزینه های آن بدهد.

افتتاح یک رستوران از لحاظ منطقی چیز پیچیده ای نیست، ولی می تواند خیلی هزینه بر باشد. آیا شما از نحوه محاسبه هزینه راه اندازی رستوران چیزی می دانید؟هزینه های ابتدایی برای راه اندازی یک رستوران اگر مد نظر قرار گرفته نشود، می تواند سرنوشت یک رستوران را تحت تاثیر قرار بدهد، حتی قبل از اینکه آن رستوران بخواهد به اولین مشتری هایش غذا بدهد.

چگونه هزینه راه اندازی یک رستوران را تخمین بزنیم

ما به شما هزینه راه اندازی هر یک متر مربع رستوران شما را با توجه به فاکتورهایی هم چون نوع سرویس، دکوراسیون رستوران، اندازه، موقعیت مکانی رستوران، و…   می گوییم.

برآورد هزینه های لازم جهت راه اندازی رستوران

  • هزینه اجاره و سایر هزینه های عملیاتی

هزینه های ثابت  اجاره، (اگر در نظر دارید که بکوبید و بسازید باید هزینه های شهرداری و سایر هزینه های ساخت و ساز را در نظر بگیرید) نیروی انسانی و تمامی هزینه های متغیر مثل آب، برق، مواد غذایی و … باید به طور دقیق برای مدت یک سال تخمین زده شوند

  • هزینه های تکمیل فضای رستوران

مثل ساخت یک آشپزخانه سفارشی، هزینه میز و صندلی، هزینه کارد و چنگال، ظروف پذیرایی، ظروف آشپزخانه

دکوراسیون رستوران

هزینه تامین مواد اولیه غذایی و نوشیدنی ها

جهت تخمین هزینه ابتدایی غذا و نوشیدنی باید ببینید که چه چیزی سرومی کنید و چگو، این هزینه ابتدایی را تا می توانید پایین نگه دارید تا زمانی که امور مالی و بازخوردرستوران خوببشود.

  • هزینه های متفرقه راه اندازی رستوران

بیمه، مجوز ها، سیستم سفارش دهی و دریافت پول

  • برآورد هزینه های بازاریابی

هزینه لوگو، هزینه منو، هزینه تبلیغات و کوپن تخفیف، هزینه چاپ کارت ویزیت

  • هزینه تبلیغات

هزینه افتتاحیه رستوران، شبکه های اجتماعی برای رستورانهای کوچک بسیار خوب جواب می دهد و جذب مشتری را بالا می برد

جهت مشاوره برآورد هزینه راه اندازی رستوران با گروه سرآشپزان برتر تماس حاصل نمایید.

3.6/5 - (10 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *