خرید و راه اندازی تجهیزات رستوران

بسیاری از افراد در فکر راه اندازی رستوران هستند و در اینجا مراحل راه اندازی رستوران را برایتان آورده ایم. گروه فوق تخصصی سرآشپزان برتر در زمینه تجهیز و راه اندازی رستوران اینجا در کنار شما است تا به شما مشاوره راه اندازی رستوران و مراحل آن از صفر تا صد بدهد.

میزان سختی: سخت

مدت زمان مورد نیاز: بسته به سایز و موقعیت مکانی از 2 ماه تا1سال

مراحل راه اندازی رستوران

  • ابتدا باید بدانید چه نوع رستورانی را میخواهید بزنید.

جهت راه اندازی هرنوع رستوران اعم از ایرانی، فرانسوی، ایتالیایی، فست فود، دریایی، مکزیکی، مدیترانه ای، عربی، بین المللی  و آشنایی با نحوه راه اندازی رستوران با این مقاله سرآشپزان برتر همراه باشید.

  • موقعیت مکانی رستوران را مشخص کنید.

انقدر مکان رستوران مهم است که موفقیت یا شکست رستوران به آن بستگی دارد. باید ببینید که رستوران در مناطق پر تردد قرار دارد ؟ جای پارک دارد ؟آیا در آنمکان ده تا رستوران دیگر زده شده و جمع شده ؟ اگر این طور است حتما باید این نکات را مد نظر قرار بدهید.

  • نام رستوران را انتخاب کنید

به احتمال زیاد باحال ترین قسمت راه اندازی رستوران انتخاب نامی است که یک معنایی بدهد. نام رستوران منعکس کننده تم و موقعیت رستوران است.

  • نوشتن برنامه کسب و کار رستوران

برای اینکه بتوانید مدیریت بودجه ای برای راه اندازی رستوران داشته باشید، باید ابتدا نقشه کسب و کار خود را طراحی کنید تا بتوانید با توجه به بودجه هزینه راه اندازی رستوران را برآورد کنید.

طراحی دکوراسیون داخلی رستوران

  • تامین بودجه

این مرحله راه اندازی رستوران، مرحله ای است که بیشتر افراد از راه اندازی رستوران منصرف می شوند. بودجه را می توانید از موسسات مالی، وام، سرمایه گذار تامین کنید.

  • درخواست مجوز های لازم

اخذ بیشتر مجوزها برای راه اندازی رستوران هفته ها یا حتی ماه ها زمان می برد. پس به محض اینکه متوجه شدید بودجه لازم را دارید، باید شروع به پرکردن کاغذهای اخذ مجوز از اتحادیه مربوطه کنید.

  • دکوراسیون رستوران

خیلی از این فضاهای خالی که می بینید با یخچال ها و. . پر می شود.

  • نوشتن منوی رستوران

یک منوی خوب رستوران باید راحت خوانده بشود.

  • استخدام کارکنان رستوران

هر چه به روزهای افتتاح رستوران نزدیک می شوید، باید بیشتردر فکر استخدام آشپزان و گارسنان باشید. باید بهترین فرد را برای هر پستی انتخاب کنید.

  • تبلیغات رستوران

تبلیغات براییک رستوران تازه تاسیس شده مهمترین چیز است. اهمیت یک وب سایت خوب را برای رستوران نادیده نگیرید.

تجهیزات رستوران

بخشی از خدمات ما در زمینه راه اندازی رستوران

تدوین نقشه کسب وکار و تحلیل بازار و رقبا، بودجه بندی، معرفی نوع آشپزخانه با توجه به نوع رستوران و انتخاب منو، ارائه نقشه چیدمان تجهیزات آشپزخانه، ارائه دکوراسیون رستوران، سفارش تجهیزات موردنیاز آشپزخانه، تعیین کادر کارکنان رستوران، ارائه بهترین روش های افتتاحیه رستوران برای جذب بالاتر مشتری.

جهت هرگونه مشاوره راه اندازی رستوران با ما تماس بگیرید.

جهت مشاوره مراحل راه اندازی رستوران و در کل خدمات راه اندازی فست فود با گروه سرآشپزان برتر تماس حاصل نمایید.

3.9/5 - (15 امتیاز)

8 دیدگاه

  • سلام . ببخشید من خودمم باید آشپزیم حرفه ای باشه یا نه فقط صرفا مدیریت خوب یه رستوران یا همون رستوران داری کافیه ؟؟؟

    • درود. سوالتون خیلی واضح نبود. ولی اگر منظورتون این بود که برای مدیریت رستوران باید آشپزی بلد باشید که خیر میتونید یه آشپز حرفه ای استخدام کنید

    • سلام. بستگي به رستوران داره که چه سبک كاری داشته باشه و اينكه پمپ بنزين در كجاي شهر قرار گرفته باشد

    • سلام. با شماره 09120871077 جناب صادقی تماس بگیرید، شما را راهنمایی خواهند کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *